Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Sunt multe feluri de mancare care se pot prepara in multe feluri. Pentru aceeasi mancare gasesti o multime de retete. Cam asa este si cu cascavalul pane. Va arat cum il fac eu.
Se taie cascavalul in baghete mai grosute, de 12-15 mm.
Preparati un aluat, putin mai gros decat cel de clatite, din oua si faina si condimentati-l cu curry, paprika, piper.
Puneti uleiul la incins, apoi dati baghetele de cascaval prin aluat si pesmetul pisat mai mare (sau prin pesmet amestecat cu fulgi de porumb) si puneti-le la prajit.
Dupa aproximativ 3 minute, intoarceti cascavalul pe cealalta parte. Dupa ce baghetele s-au prajit, le scoateti pe hartie absorbanta, apoi le mutati pe un platou sau direct pe farfuriile pentru servit la masa, pe care le-ati decorat intre timp cu cate o frunza de salata verde, cateva fasii de ardei rosu, verdeata, lamaie, etc.
Pofta buna.
1
Trebuie sa le serviti foarte calde, imediat, eventual cu salata verde.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult